måndag 7 april 2008

Små glimtar och nya projekt

Idag blir det lite små glimtar av vårt matrum, här inne äter vi alltid eftersom vi inte har nåt riktigt matbord i köket... Soffan är sambons arvegods och största favorit, där kan man vila på maten likt 91:an

Är själv lite sugen på att måla den, gillar inte riktigt den oranga avlutade. Vintage-johanna har en underbart vacker grå färg på sin..... Kanske dags att börja bearbeta kärleken lite.....

Hittar lite såna här då och då på olika loppisar och de får följa med hem. Min älskade mormor undrade om jag inte borde putsa upp dem lite. Eller åtminstone ta bort gammalt stearin!

Men nej nej -shabby mormor shabby sa det vara!!!!Nu till mitt pågående projekt: Vår yngsta prinsessa fyller 2år om ett par veckor och spjälsängen börjar kännas urvuxen, fast väldigt smidigt -man vet precis vart man har henne!


Har för länge sedan hittat dessa små sänggavlar, innan vi fick barn faktiskt och kom nu ihåg dem. Supersöta, så dem vill vi förstås använda. Nu håller jag på att fixa långsidor och botten men frågan är om jag ska behålla dem så här shabby eller måla? Mormor kommer att få dåndimpen om jag bäddar med finlakan i en säng som det fattas färg på ! :)
Kram Cecilia
1 kommentar:

linemor sa...

For en fin benk du har i matrommet.Holder med deg i at du vil male den.
Klem fredly-linemor.blogspot.com