torsdag 2 oktober 2008

Ordningen återställd...

Tack för era hejarrop-KAMERAN har återvänt!!

Sååå skönt. Fredde hittade den längst bak i vår lilla data garderob igår kväll, han har kollat där förut, men han är ju inte den "vassaste kniven i lådan" när det gäller att leta...
...det tror jag att det är få män som är...;)

Idag får ni lite glimtar ifrån vårt vardagsrum. Skåpet är ju sålt och ett annat har flyttat in och så har jag sytt nya gardiner av gamla lakan så nu behöver fönsterna putsas -det är det absolut trååååkigaste jag vet!
Kram på er! Cecilia

11 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Fina bilder, gardinen blev ju jättefin! Nä, de flesta män är inte så bra på att leta/hitta ;-) kram!

Liten Bod sa...

Fniss! Jag som jobbat med datorer hela mitt liv, kallar dem jämt för "han". Ibland frågar någon varför och då svara jag att det är för att den behöver så exakta instruktioner.... :) Det räcker inte med 'i kylskåpet', utan måste vara 'i kylskåpet på översta hyllan till vänster bakom ketchupen'. Maken och sonen är lika hopplösa på detta, så nog ligger det något i det! Gardinen blev jättefin! Jag gillar faktiskt att tvätta fönster, men de flesta gör det inte. Jag tror att det är för att man ser resultat, och inte behöver göra om det varje dag/vecka som så mycket annat hemma :) Ta ett då och då, det gör jag med allt som är trist... Kram, Tina

Annika sa...

Jättefin gardin :) Skulle med vilja ha en ljusslinga. Men har tyvärr inte hittat någon affär som har någon :( Trevlig blogg har du med.
Ha det gott, mvh Annika

Erica W sa...

Oj hittade ni kameran där.... Då skall jag verkligen tro på mina Saida gåvor. Min första tanke va faktiskt dä fniss, fniss. Något liknande hände faktiskt tidigare i veckan. En annan bort tappad kamera. Under gittaren på sängen sa jag men vi trodde inte den låg där så vi kollade inte. Men efter en stund. - Erica den låg under gittaren. Hihihi. Så du får väll testa någon mer gång.:) Kanke är jag bara synsk när det gäller kameror.;)

Nadine von herz-allerliebst.de sa...

Your home is so beautiful. I love visiting your blog.

Have a nice evening, Nadine
herz-allerliebst.de

tess sa...

Hej fina gardiner,sätter upp liknande förhoppningsvis i morgon i min punschveranda.Jag är helt slut och längtar bara efter en soffa och en stor tekopp och sen somna.Och förhoppningsvis kommer min man och bär upp mig till sängen.Kika in till mig för jag har avslöjat min hemlighet den har tagit allt av mig och lite till.Just när inte allt kommer i tid men det får lösa sig i alla fall.Ha en underbar helg.'
Kramis Tess på TILDAOCHMAMMA

Anna sa...

Fin gardin o ljusslinga... var kommer slingan ifrån?
Trevlig helg!
Kram

sofia sa...

Jaaa va bra att han hittade den!! :)
Fint skåpet ser ut! Och gardinen är ljuvlig - sa senast idag till manen min att jag längtar efter att sy gardiner till köket vårt - men det är en bit kvar tills dess: inte prio ett att fixa runt fösntren när inte spis o ugn är inkopplad än kanske! ;)
Kram!

tess sa...

Så fina gardiner du fixat, älskar själv dessa hissgardiner kan nóg inte få för många av dem.Så kul att kameran är tillbaka.
Ha en fortsatt mysig helg.
Kramis Tess

Betty sa...

Jisses vad mycket fint du visar o jag som precis ska gå o lägga mig ! Måste titta mer !
Kram Betty !

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken tur att kameran kom tillbaka. Tycker att din gartdnin blev jättefin.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis