måndag 23 juni 2008

Baka baka liten kaka!


Idag ska jag påbörja en deg till lite nytt evighetsbröd..... Det här gjorde jag förut som ett litet test och det har hållt hur bra som helst!!

Man gör som en surdeg först. En deg ena dagen, som man blandar ihop med en ny deg dagen efter...... Sen gräddas det, och sist torkar man det i låg temperatur.


Sen kan man ha det som dekoration hur länge som helst!!




Kramizar Cecilia

6 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Nämen du..det receptet måste du dela med dig av..jag vill också ha ett evighets bröd..dom är så fina att ha under en glaskupa sådär !!
Kram Anette

eva sa...

åhhh vad mysigt det ser ut..vill åxå baka ett sånt bröd..e det svårt recept?? jag e så kass på sånt...bara inte ungana går och knaprar på det efter en månad...haha /kram evapinglan
www.evapinglans.webblogg.se

Hagbacken sa...

Hallå där..vad spännande-ett evighetsbröd!

Hoppas din midsommar varit bra!

Kram Linda

Ullis/Leva på landet sa...

Det har jag aldrig provat. Det var jättesnyggt när du lagt det i kupan.

Kram Ullis

Anonym sa...

Hej Cecilia!

Underbar blogg - är det okey om vi har din blogg som veckans bloggtips på hwitarum.se?

/Mari

Anonym sa...

Trevligt - nu e du förstasidesstoff inne på HR!;)

Kram/Mari